این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

نمایه مقالات در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)

ارسال شده در تاریخ :
نمایه مقالات در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)

قابل توجه پژوهشگران و شرکت کنندگان در شانزدهمین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات، در صورتی که نویسندگان مقالات تمایل دارند مقالاتشان در صورت پذیرش، در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شود، می توانند پس از دریافت پذیرش با هماهنگی با دبیرخانه همایش نسبت به پرداخت هزینه نمایه سازی اقدام کنند...

شایان ذکر است هزینه نمایه سازی به ازای هر مقاله ۱۵۰ هزار تومان و هزینه دریافت گواهی نمایه سازی نیز ۱۵۰ هزار تومان است.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)